Recta final de la Fira Infantil de Nadal de Cornellà

Imprimeix

Avui actua la banda de jazz Dixiecat Street Band que completarà amb un taller dedicat als seus instruments.

Després del parèntesi nadalenc torna la Fira Infantil de Cornellà. Oberta fins a Cap d’Any, els més de 8.300 metres quadrats de superfície dedicats a la infància ofereixen un ampli aparador d’activitats lúdic-educatives per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, ideals per gaudir de les vacances escolars. Avui diumenge, la Fira reserva un espai per a la música i comptarà amb l’actuació de la banda de jazz, Dixiecat Street Band, concert que completaran amb un taller dedicat als seus instruments. Un cap de setmana que es completa a la Fira Infantil de Nadal amb karaoke, un munt de tallers creatius, videojocs i més de 3.500 metres quadrats dedicats a diferents disciplines esportives.

La Fira obre cada dia de 10 a 20 hores a excepció del dia 31 de desembre que es tancarà a les 18 hores. Entre les activitats del cap de setmana, destaquem els tallers de treballs manuals, des dels més creatius que ens arriba de la mà d’Artcrenata fins els que organitza el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament dedicat a promoure els valors de la fauna i flora del Baix Llobregat. De fet, aquesta àrea dedicada als tallers és la zona predilecta pels nostres visitants més grans, els nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.

Els més moguts prefereixen la zona dels inflables i els llits elàstics o, per contra, opten per practicar algun dels esports representats. Els més petitons prefereixen la zona habilitada com a ludoteca on poden fer volar la imaginació amb jocs simbòlics i disfresses. Així, la Fira Infantil de Nadal ofereix tot un ventall de possibilitats per a tots els gustos. Tot un aparador en viu i en moviment continu.


Redacció / Foto: Procornellà