Primera campanya municipal pel joc no sexista a Sant Andreu

Imprimeix

La Biblioteca Aigüestoses col·labora amb la preparació d’un recull de libres sobre coeducació i valors.

Amb l’objectiu de promoure la igualtat de dones i homes i el respecte a la diversitat l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa en marca la primera campanya municipal per impulsar una campanya pràctica i pedagògica sota el títol “Jugar en igualtat per créixer lliures” dirigida a les famílies, centres educatius i ciutadania en general.

Entre altres consells, aquesta campanya recorda que no hi ha colors de nois o de noies, no només les nenes poden jugar a treballs domèstics o de cuidar (cuines, neteja, nines, etc.), les nenes també poden fer esport i jocs competitius, cal evitar els jocs violents, etc. Aquesta iniciativa consisteix en el lliurament d’informació a totes les famílies amb nens i nenes de les Escoles bressols, Educació infantil i primària de la ciutat.

A més, amb la col·laboració de la Biblioteca Aigüestoses, s’està preparant un recull de llibres sobre coeducació i valors, que es podrà trobar a la Biblioteca i a la web de l’Ajuntament. Precisament al web municipal s’ha creat un apartat amb més informació, recursos i enllaços d’utilitat (www.sabarca.cat)

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat