Ja està en marxa la 4a edició dels Premis Ràdio Molins de Rei

Imprimeix

El certamen té com a objectiu reconèixer la tasca dels molinencs que més han destacat durant l’any 2014 i premiar la trajectòria d’un vilatà amb el premi Molinenc/a d’Honor.

Les categories són Cultura; Comerç i petita empresa; Innovació; Esports; Solidaritat i Acció Cívica; Educació, i Premi Comunicació Miquel Armengol. Per cada categoria hi ha un jurat independent que tria el guanyador. Els premiats es donaran a conèixer a principis de gener. A més, es tria per votació popular(mitjançant Internet i trucades telefòniques) elMolinenc/a d’Honor que reconeix la trajectòria d’un vilatà.

Les votacions es fan fins a l’11 de gener a través del web www.premisradiomolinsderei.net i trucant al telèfon 93 668 61 61 de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Els premis no són econòmics i els guanyadors rebran un trofeu el dia de la gala que es celebrarà el divendres 16 de gener de 2015, a les 20.30h, en un acte obert a tothom, al teatre del Foment Cultural i Artístic.

D’altra banda, els sis candidats a Molinenc/a d’Honor són:

- Jordi Romeu Nicolau, ha estat regidor a l’Ajuntament 23 anys i mig. Activament implicat en la vida social i cultural de la vila.

- Vicenç Fernández Jiménez, membre actiu en la lluita veïnal del barri del Canal.

- Joan Clos Giménez; vinculat a l’àmbit de la cooperació i ha escrit el llibre L’esperança de viure, els beneficis de les vendes els va donar a la lluita contra el càncer.

- Sílvia Bel i Busquet, actriu de teatre, televisió i cinema i cara visible dels actes del Tricentenari.

- Josep Monfort José, president de l’Associació d’Amics del Museu des del 2005, ha treballat des de fa anys per la preservació del patrimoni històric i arquitectònic de la vial.

- Anna M. Margarit Casas, mestra i educadora. Ha estat durant 45 anys al costat de diverses generacions de molinencs.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei