Ja està en marxa la 4a edició dels Premis Ràdio Molins de Rei

El certamen té com a objectiu reconèixer la tasca dels molinencs que més han destacat durant l’any 2014 i premiar la trajectòria d’un vilatà amb el premi Molinenc/a d’Honor.

Les categories són Cultura; Comerç i petita empresa; Innovació; Esports; Solidaritat i Acció Cívica; Educació, i Premi Comunicació Miquel Armengol. Per cada categoria hi ha un jurat independent que tria el guanyador. Els premiats es donaran a conèixer a principis de gener. A més, es tria per votació popular(mitjançant Internet i trucades telefòniques) elMolinenc/a d’Honor que reconeix la trajectòria d’un vilatà.

Les votacions es fan fins a l’11 de gener a través del web www.premisradiomolinsderei.net i trucant al telèfon 93 668 61 61 de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Els premis no són econòmics i els guanyadors rebran un trofeu el dia de la gala que es celebrarà el divendres 16 de gener de 2015, a les 20.30h, en un acte obert a tothom, al teatre del Foment Cultural i Artístic.

D’altra banda, els sis candidats a Molinenc/a d’Honor són:

- Jordi Romeu Nicolau, ha estat regidor a l’Ajuntament 23 anys i mig. Activament implicat en la vida social i cultural de la vila.

- Vicenç Fernández Jiménez, membre actiu en la lluita veïnal del barri del Canal.

- Joan Clos Giménez; vinculat a l’àmbit de la cooperació i ha escrit el llibre L’esperança de viure, els beneficis de les vendes els va donar a la lluita contra el càncer.

- Sílvia Bel i Busquet, actriu de teatre, televisió i cinema i cara visible dels actes del Tricentenari.

- Josep Monfort José, president de l’Associació d’Amics del Museu des del 2005, ha treballat des de fa anys per la preservació del patrimoni històric i arquitectònic de la vial.

- Anna M. Margarit Casas, mestra i educadora. Ha estat durant 45 anys al costat de diverses generacions de molinencs.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix