Pallejà acollirà la segona Mostra de Bio-emprenedors

La  iniciativa, que se celebrarà el pròxim diumenge, vol convertir-se en un punt de trobada de professionals que treballen en l’àmbit de les teràpies alternatives.

Aquest diumenge 14 de desembre se celebrarà al Centre Cívic de Fontpineda de Pallejà la segona edició de la Mostra de Bio-emprenedors, que arriba a la seva segona edició. Es tracta d’una iniciativa orientada a esdevenir un punt de trobada per a totes aquelles persones que es dediquen de manera professional a treballar els valors de respecte per l’ésser humà i per l’entorn. De 10 a 20 h els visitants podran gaudir de més d’una quarantena de parades de productes ecològics, consum responsable i d’artesania. Al mateix temps, es podrà participar en tallers d’elaboració de coixinets aromàtics, de reciclatge i maquillatge i d’expressió artística.

Xerrades i sessions

Durant tota la jornada també s’oferiran de forma gratuïta xerrades i sessions de teràpies alternatives sobre com escoltar-nos a través de l’inconscient, com despertar la consciència a través del cos o una trobada per a intercanviar experiències a favor d’una economia humanitzada. A la tarda hi haurà sessions d’emocions i xocolateràpia, microgimnàstica i bio dansa, entre d’altres. La musicoteràpia servirà per a tancar una jornada en la que no faltarà la xocolata calenta i en la qual es donarà la possibilitat a petits i grans de penjar els seus desitjos en l’arbre de Nadal.

La primera edició de la mostra, que es va celebrar el passat mes de maig, va tenir una molt bona acollida per part del públic. Des de l’organització consideren que aquesta iniciativa pot ajudar a potenciar el comerç de proximitat i a sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de treballar per a fer un món més sostenible.

Programa d’actvitats:

11 h Escoltar-nos a través de l’inconscient. Elisabeth de la Fuente.

12 h ATB Despertar la consciència a través del cos. Educació 22.

13 h Intercanviem experiències per a una economia humanitzada. Maribel Guzmán.

16 h Emocions i xocolateràpia. Odona Gregori.

17 h Microgimnàstica. Teresa Torres.

18 h Bio dansa. Carlos Soro.

19 h Cloenda. Cercle de percussió. Solmat.

Tallers a l’exterior:

Elaboració de coixinets aromàtics. Mà Verda.

Reciclatge i maquillatge. Tralarí Tralarà.

Expressió artística. Art i papers.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix