La Diputació fomenta la bona alimentació entre el jovent

Imprimeix

Organitza aquest desembre diversos tallers de ‘Cuina sense pares’ a Martorell, Viladecans, Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló.

La Diputació de Barcelona organitza un seguit de tallers de "Cuina sense pares" que tenen una durada de dues hores, durant les quals es donen tot un seguit de consells sobre alimentació i s'elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics. També s'aprofita la classe pràctica per difondre un web que conté recursos sobre alimentació saludable, per animar els joves a cuinar. Entre altres continguts, s'hi pot trobar un recull de receptes, complementades amb un vídeo que mostra el procés d'elaboració de cada plat.

Aquesta és una de les activitats que el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments de la província de Barcelona per tal de fomentar una bona alimentació entre el jovent i facilitar-los una sèrie de recursos per animar aquest col·lectiu a posar-se el davantal.

Tallers de "Cuina sense pares", al desembre:

Martorell, el dia 11, a les 17,30 h, al c/ Lluís de Recasens, 2.

Viladecans, el dia 9, a les 17 h, a Can Xic, al parc de Can Xic, 1.

Sant Boi de Llobregat, el dia 17, a les 12 h, a Can Massallera, al c/ Mallorca, 30, i el dia 18, a les 10h i a les 12 h, a Can Massallera, al c/ Mallorca, 30.

Santa Coloma de Cervelló, el dia 19, a les 11,45 h, a l'escola Montpedrós, al c/ Esquirol, 9. 

Redacció / Foto: Arxiu