La Diputació fomenta la bona alimentació entre el jovent

Organitza aquest desembre diversos tallers de ‘Cuina sense pares’ a Martorell, Viladecans, Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló.

La Diputació de Barcelona organitza un seguit de tallers de "Cuina sense pares" que tenen una durada de dues hores, durant les quals es donen tot un seguit de consells sobre alimentació i s'elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics. També s'aprofita la classe pràctica per difondre un web que conté recursos sobre alimentació saludable, per animar els joves a cuinar. Entre altres continguts, s'hi pot trobar un recull de receptes, complementades amb un vídeo que mostra el procés d'elaboració de cada plat.

Aquesta és una de les activitats que el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments de la província de Barcelona per tal de fomentar una bona alimentació entre el jovent i facilitar-los una sèrie de recursos per animar aquest col·lectiu a posar-se el davantal.

Tallers de "Cuina sense pares", al desembre:

Martorell, el dia 11, a les 17,30 h, al c/ Lluís de Recasens, 2.

Viladecans, el dia 9, a les 17 h, a Can Xic, al parc de Can Xic, 1.

Sant Boi de Llobregat, el dia 17, a les 12 h, a Can Massallera, al c/ Mallorca, 30, i el dia 18, a les 10h i a les 12 h, a Can Massallera, al c/ Mallorca, 30.

Santa Coloma de Cervelló, el dia 19, a les 11,45 h, a l'escola Montpedrós, al c/ Esquirol, 9. 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix