Reconeixement a la tasca dels treballadors socials de Cornellà

Imprimeix

Núria Carrera, degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, farà una conferència el pròxim dimarts 9 de desembre al Centre Cultural Joan N. García-Nieto.

La commemoració del Dia dels Drets Humans a Cornellà vol reconèixer la feina dels treballadors socials en la defensa de la dignitat de les persones en risc d’exclusió o en situació d’extrema vulnerabilitat econòmica. L’acte, que des de fa set anys organitza el Síndic de Greuges de la ciutat, comptarà amb la presència de la degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Núria Carrera, que pronunciarà una conferència amb el títol ‘Treball social i defensa de la dignitat’. La cita és el dia 9 de desembre, a les 19 h, a la sala d’actes M. Rosa Casanovas del Centre Cultural Joan N. García-Nieto. La presentació de la conferenciant anirà a càrrec de Josep Serrano, director-gerent de la Fundació privada per l’atenció a persones dependents, amb seu a la nostra ciutat.

Els treballadors socials són una peça clau en l’ajut i orientació a les persones afectades per l’impacte de la crisi econòmica. El seu treball, des de l’àmbit de l’administració o a través d’entitats sense ànim de lucre, es desenvolupa en un context de forta pressió social i de retallades, circumstàncies que fan més lloable la seva feina de cobertura de les necessitats bàsiques de les persones més vulnerables.

Redacció / Foto: Arxiu