Premi a la qualitat i innovació a la gestió pública de Sant Boi

Imprimeix

L’Ajuntament va rebre un reconeixement del Ministerio de Administraciones Públicas al treball d’avaluació dels Plans de Desenvolupament Comunitari.

El Ministerio de Administraciones Públicas ha concedit, dins la categoria dels premis a la "Calidad e Innovación en la Gestión Pública" (convocatòria 2013), a l'Ajuntament de Sant Boi l'accèssit al treball "La evaluación de los planes de desarrollo comunitario de Sant Boi de Llobregat. Pluralismo y diversidad técnica". L’Agencia de Evaluación y Calidad del Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas concedeix aquests premis.

Els guardons estan dirigits a reconèixer les bones pràctiques innovadores que contribueixin a la millora de l'organització i dels processos de gestió de les administracions públiques. En el cas de Sant Boi de Llobregat, l'avaluació dels Plans de Desenvolupament Comunitari és el producte de la col·laboració dels tècnics i tècniques comunitàries i de districte, les entitats i serveis participants als plans, i la Unitat d'Assistència a l'Avaluació i Planificació.

L'equip d'avaluació de la Unitat d'Assistència a la Planificació i l'Avaluació va fer, durant l'any 2013, una avaluació centrada en el període 2010 a 2012 que va posar de manifest la bonança dels plans en el territori, tot i que va detectar mancances estructurals i de procediment que calia corregir.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi