La campanya Tots a la Taula recull més de 3 tones d’aliments

Es va aconseguir un nou rècord de participació i amb la intenció de desenvolupar altres iniciatives de suport a les famílies amb menys recursos a Pallejà.

La campanya Tots a la Taula de recapte organitzada conjuntament per la Parròquia i l’Ajuntament de Pallejà, ha aconseguit recollir, en només una setmana –del 3 al 9 de novembre-, un total de 3.250 quilos de material entre productes d’alimentació i d’altres relacionats amb la neteja i la higiene personal.Una xifra que suposa tot un rècord de participació per part de la ciutadania, on es van habilitar set punts de recollida per tal que els pallejanencs i pallejanenques poguessin fer les seves aportacions.

Cursa i Linde

La campanya s’emmarcava dins el projecte Tots a Taula que té previst desenvolupar altres iniciatives solidàries d’aquí a finals d’any. El 29 de novembre se celebrarà la segona Cursa de Muntanya Fontpineda-Pallejà que destinarà al projecte part dels diners recaptats amb les inscripcions. D’altra banda, els treballadors de l’empresa Linde, ubicada al municipi, faran per segon any consecutiu una recollida d’aliments que lliuraran el pròxim 17 de desembre. Tot el material recollit es destina a la Xarxa Solidària d’Aliments de Pallejà que és l’entitat encarregada de distribuir-ho entre les famílies amb menys recursos del municipi.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix