El Prat es mobilitza en defensa de la sanitat pública

Imprimeix

El recorregut anirà des de la Plaça de la Vila del Prat de Llobregat fins a l'Hospital Universitari de Bellvitge, amb el que es vol expressar el rebuig a la precària situació actual de la sanitat pública catalana i que s'escolti a tots els usuaris conjuntament.

La Plataforma d’Usuaris Pratencs en Defensa de la Sanitat Pública organitza, aquest dissabte 15 de novembre, una marxa cívica fins a l’Hospital Universitari de Bellvitge. La plataforma ciutadana, en un comunicat, convoca totes les usuàries i els usuaris del sistema sanitari públic, a la participació en una jornada per reivindicar els recursos humans i materials necessaris per recuperar la qualitat de la sanitat pública amb un funcionament sostenible i eficaç.

A les 10.30h està convocada la concentració a la Plaça de la Vila del Prat de Llobregat, on hi participaran diferents col·lectius, partits polítics i entitats de la ciutat baixllobregatina, juntament amb els ciutadans i ciutadanes del Prat i d'altres localitats veïnes. Posteriorment, s'iniciarà el recorregut a peu fins a l'Hospital de Bellvitge, on es trobaran amb l'altra marxa iniciada des de l'Hospitalet de Llobregat, i es procedirà a la lectura d'un manifest dintre d'un acte festiu i reivindicatiu.

Redacció / Foto: Arxiu