Balanç positiu de les actuacions dels Mossos a Castellví de Rosanes

L’Ajuntament i els responsables de la comissaria de Martorell es van reunir per parlat de les accions coordinades entre el cos català i el de vigilants locals pel dispositiu rural d’estiu i en festes.

L’alcalde de Castellví de Rosanes, Lluís Tomàs, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Soto, s’han reunit aquesta setmana amb els responsables de la comissaria de Martorell dels Mossos d’Esquadra per tal de valorar les actuacions en matèria de seguretat i prevenció que s’han fet al municipi els darrers mesos, algunes de les quals en coordinació entre el cos de Mossos d’Esquadra i el de Vigilants del municipi. En la trobada, s’ha posat de manifest que Castellví segueix mantenint-se dins d’una línia positiva pel que fa a les incidències i també s’ha parlat de la previsió de cara a les pròximes celebracions de Nadal.

Entre les diferents qüestions tractades en la reunió, destaca per exemple el dispositiu rural coordinat entre Mossos i Vigilants que va dur-se a terme durant la campanya de recollida de la fruita dolça. A més de valorar els objectius assolits en el marc del dispositiu, durant la trobada amb l’alcalde i el regidor de Seguretat Ciutadana, els responsables policials han fet notar el bon diàleg establert amb la pagesia i la bona entesa entre els dos cossos. D’altra banda, també han explicat que han ofert a l’escola del municipi la possibilitat de fer al centre xerrades temàtiques sobre diferents temes relacionats amb la seguretat i la prevenció.

Prevenció per Nadal

D’altra banda, Tomàs i Soto han repassat amb els responsables de Mossos les actuacions dutes a terme durant les darreres festes que hi ha hagut al municipi i han comentat la pròxima celebració de les activitats de Nadal, per tal d’anticipar els aspectes de coordinació necessaris. Ajuntament i Mossos tenen reunions periòdiques per valorar diferents qüestions relatives a la seguretat al municipi i mantenen oberta la comunicació directa durant tot l’any, a diferents nivells, per qualsevol fet o circumstància que ho requereixi.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix