Els joves de Sant Boi tenen una altra eina per trobar feina

Imprimeix

L’Ajuntament posarà en funcionament aquest novembre, per segon any consecutiu, el programa Puc Més, que aspira a repetir els bons resultats del primer.

L’Ajuntament de Sant Boi ja té preparada la segona edició del programa juvenil Puc Més. Aquest mes de novembre es posarà en marxa i té com a objectiu millorar les opcions de trobar feina de joves de la ciutat en situació d'atur amb un baix nivell de qualificació professional. Puc Més ofereix sessions formatives de grup (sobre TIC i recerca de feina, habilitats socials i hàbits saludables, entre altres qüestions) i suport personalitzat en forma de tutoria. També es proporcionen a les persones participants eines per millorar la motivació i l'autoestima i orientació per tenir més competències i recursos en el camí cap a la vida adulta.

Altres iniciatives

El consistori municipal compta amb altres quatre iniciatives pensades permillorar l'ocupabilitat de la població juvenil, com ara el programa Eskala ('coaching' professional i els projectes Canvia el teu futur (preparació de les proves d'accés a cicles formatius de grau superior), Arrels Innovació (capacitació de joves per a l'emprenedoria i l'autoocupació en el sector agrari) i La formació t'obre portes (millora de competències en noves tecnologies, idiomes i atenció a les persones).

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi