“Tots a Taula”, nova campanya de recollida d’aliments a Pallejà

Imprimeix

S’han habilitat set punts de recollida on es pot fer arribar productes d’alimentació i d’higiene personal durant la present setmana.

Des d’avui i fins al pròxim diumenge 9 de novembre, el municipi baixllobregatí enceta una campanya de recollida d’aliments anomenada "Tots a Taula". Es tracta d’una iniciativa organitzada de forma conjunta per la Parròquia i l’Ajuntament de Pallejà amb la intenció de donar resposta a les necessitats de les famílies amb menys recursos.

Els veïns i veïnes de la població poden participar-hi fent les seves aportacions en algun dels set punts de recollida que s’han habilitat al municipi per a l’ocasió: la Parròquia de Santa Eulàlia, el Castell, el Centre Cívic de Fontpineda, el Mercat Municipal i els comerços col·laboradors Bon Àrea i supermercats Condis i Charter. S’hi poden portar productes d’alimentació com oli, llaunes de tonyina, pasta, sucs de fruita, sucre i brou, a més d’altres relacionats amb la neteja i la higiene personal com detergent per a la roba o gel de bany.

Cal destacar que tot el material que es recapti durant aquesta setmana es farà arribar a la Xarxa Solidària d’Aliments de Pallejà que s’encarregarà de distribuir-ho entre les famílies més necessitades del municipi. En la darrera edició de la campanya, que va comptar amb la col·laboració dels centres educatius, es va aconseguir recaptar una tona i mitja de productes que es van fer arribar al banc d’aliments.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà