Sant Climent de Llobregat rep el Pla de Protecció Civil de la Diputació

Imprimeix

El seu objectiu és establir l'organització i els procediments mínims d'actuació per donar resposta a situacions de risc o d'emergència en el decurs dels actes organitzats al llarg de les diferents festes del municipi.

El diputat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, va lliurar a l'alcalde de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, el Pla de Protecció Civil de la Fira de la Cirera i de la Festa Major d'Estiu del municipi. Aquest Pla té com a objectiu establir l'organització i els procediments mínims d'actuació per donar resposta a situacions de risc o d'emergència susceptibles de produir-se o aparèixer en el decurs dels actes organitzats al llarg de les diferents festes de Sant Climent de Llobregat.

En concret, el Pla vol evitar les causes que donen origen a aquestes emergències i treballa per disposar de persones organitzades i formades que garanteixin rapidesa i eficàcia en les accions a emprendre. També permet disposar d'uns procediments clars i detallats que eviten al màxim la improvisació en cas d'emergència, minimitzant el risc d'actuacions incorrectes i, per tant, situacions de perill.

Aquest manual va dirigit a tot el personal de l'activitat que formarà part de l'estructura de resposta, amb la intenció que pugui afrontar de forma àgil qualsevol emergència que sigui detectada, salvaguardant la seva seguretat i la dels assistents a l'acte.

Redacció / Foto: Diba