Viladecans vol descobrir i potenciar el talent dels seus joves

Imprimeix

Ha endegat un nou projecte educatiu anomenat “Són Especialistes”i que se centra en nois i noies entre els 14 i 16 anys.

“Són Especialistes” és un nou projecte educatiu que ha posat en marxa aquest curs escolar l’Ajuntament de Viladecans amb l’objectiu de descobrir i potenciar el talent de joves d’entre 14 i 16 anys. La iniciativa es desenvolupa en el marc de la plataforma Aulas Creativas, sota la direcció dels artistes Miguel Gallardo i Hanoch Piven, que han escollit Viladecans com a primera ciutat per posar en pràctica aquesta experiència pilot.

El projecte se centra en joves que tenen entre 14 i 16 anys, una edat clau en la qual els nois i les noies han de definir els seus pròxims passos acadèmics i laborals. A més es basa en un model d'acompanyament educatiu, en el qual el professorat facilita el descobriment de les habilitats i talents de cadascun dels alumnes, destacant i potenciant allò que els fa únics amb l’objectiu d’ajudar-los a trobar i seguir el seu camí acadèmic i professional.

Presentació
L’acte de presentació del projecte que es farà el dilluns 20 d'octubre, a les 9.30 hores, a l'Institut Sales i que comptarà amb la presència de l'Alcalde Carles Ruiz i l'il·lustrador Miguel Gallardo.

Redacció / Foto: Viladecans TV