L'Ajuntament de Viladecans engega la campanya 'Prepara't per al teu futur'

Imprimeix

Les acadèmies d’idiomes de la ciutat col·laboren en aquest nou projecte on es vol conscienciar de la importància de saber altres idiomes.

L'Ajuntament de Viladecans i sis acadèmies d’idiomes locals han iniciat la campanya 'Prepara't per al teu futur' perquè la ciutadania prengui consciència de la importància de saber idiomes per aprofitar els llocs de feina que es crearan a Viladecans. Amb aquesta iniciativa es pretén promoure el coneixement de llengües estrangeres, clau per trobar feina en sectors com el turístic, amb una expectativa molt gran de creixement a la ciutat per la creació del centre comercial outlet.

L'Ajuntament ha acordat amb diverses acadèmies d'idiomes de la ciutat –Institute of English Studies, Helen Doron English, Ness English, Speak and Wake Up, STP Training i Escola Oficial d'Idiomes–una prova pilot per oferir,a partir d'aquest mes d'octubre, dos tallersen anglès gratuïts (tres hores entotal) per a la realització d'un currículumi la preparació d'una entrevistapersonal de treball.

Aquesta acció s'inclou en elmodel de col·laboració publicoprivadaimpulsat per l'Ajuntament, Viladecans&Co, que incentival'aprenentatge dels idiomescom a habilitat laboral i promoul'activitat de les acadèmies. S'adreça a persones amb un nivell oral B-1 o B-2.

Redacció / Foto: Arxiu