L’Associació de Familiars d’Alzheimer del Baix Llobregat va celebrar el vintè aniversari

Imprimeix

Es van celebrar diferents actes commemoratius que van culminar amb un dinar de germanor a la sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat.

L'Associació de Familiars d'Alzheimer del Baix Llobregat (AFABAIX), una de les associacions més actives pel que fa a aquesta problemàtica, va celebrar ahir el seu vintè aniversari a Sant Feliu de Llobregat. Per commemorar l’efemèride es va programar un seguit d'actes que van culminar en un dinar de germanor a la sala Ibèria del municipi baixllobregatí. En el decurs del qual es va agrair el suport de tots aquells que han ajudat a vetllar pel benestar dels malalts d'Alzheimer i les seves famílies. A més es va fer un reconeixement als consistoris que s’han adherit a la campanya que s’ha iniciat des de CEAFA. Es va comptar amb la presència dels alcaldes i regidors de la majoria de municipis del Baix Llobregat, així com amb diferents personalitats del món associatiu, polític i social.

El programa d’actes es va iniciar amb la celebració d’una missa a la catedral de Sant Feliu de Llobregat, en memòria dels que ja no són a l’entitat, en suport als cuidadors i en senyal d'agraïment per la trajectòria de l'Associació. Posteriorment es va fer una Ballada de Sardanes a la plaça de la Vila i una actuació dels Castellers de Cornellà. També es va organitzar un enlairament de globus en el mateix escenari simbolitzant la memòria que s'esvaeix. I finalment es va celebrar un dinar de germanor a la sala Ibèria.

Cal destacar que es pot col·laborar amb l’entitat amb "la taula 0" al número de compte ES32-2100-3315-21-2200065695.

Redacció / Foto: AFABAIX