×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Nova pròrroga del conveni per al transport adaptat fix i esporàdic

Imprimeix

El Consell Comarcal del Baix Llobregat seguirà prestant el servei als deu municipis que es beneficien.

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Llobregat va aprovar a final de juliol passat la pròrroga pel 2014 del conveni per al transport adaptat Fix i Esporàdic per a persones amb mobilitat reduïda. Els ajuntaments inclosos dins del conveni amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona són Castelldefels, Cornellà de Llobregat. Esplugues de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans.

Aquest servei està pensat per a persones amb mobilitat reduïda o amb necessitat d’acompanyant que no poden fer ús normal del transport públic ordinari i que s'han de desplaçar, ja sigui de manera habitual o puntual.

Unes 380 persones diàries

Diàriament, amb el transport adaptat fix, que es presta per part del Consell Comarcal des del 1992, es transporten aproximadament 380 persones que van a diferents destinacions, dins dels mateixos ajuntaments baixllobregatins amb els quals s’ha prorrogat el conveni. Amb el transport adaptat esporàdic, que es va iniciar el 2006, es dóna servei a unes 300 persones, que poden utilitzar-lo, amb demanda prèvia, de forma puntual i individualitzada.

Redacció / Foto: Arxiu