Santa Coloma de Cervelló tindrà aviat un nou CAP

Entrarà en funcionament el pròxim 10 de setembre substituint el Consultori actual situat a l’edifici de l’Ajuntament.

Després de molts anys de reivindicació, Santa Coloma de Cervelló tindrà un nou Centre d’Atenció Primària (CAP). Aquest nou equipament sanitari substituirà el Consultori actual i mantindrà els serveis que s’ofereixen actualment, però amb unes instal·lacions més modernes, molt més ben equipades, més espaioses i que ofereixen més comoditat i possibilitats per a professionals i usuaris.

El nou CAP disposa d’unes zones de recepció i espera molt més còmodes i adients i compta amb sales específiques per als diferents serveis que s’ofereixen, evitant la incomoditat i congestió generada en el Consultori antic. Hi ha sales d’extraccions, una sala d’atenció d’urgències, sis consultes de medicina general, un espai propi per a pediatria amb sala d’espera pensada per a la canalla, i dues sales de visita, despatxos per la llevadora i atenció social, zones per al personal sanitari i una àmplia aula d’activitats d’educació per la salut (xerrades, preparació al part, postpart) que fins ara no existia.

La posada en funcionament del nou CAP no comportarà el tancament del consultori de la Colònia Güell, que continuarà oferint atenció bàsica en horari reduït.

Jornada de portes obertes

D’altra banda, dissabte 13 de setembre hi ha previst una jornada de portes obertes (de 12 a 14 hores) perquè la ciutadania pugui visitar el nou equipament.

 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix