Més de 800 persones participen en l'Aplec de Sant Ramon

La majoria dels participants procedien de Sant Boi, Viladecans i Sant Climent de Llobregat.

Més de 800 persones van participar aquest passat diumenge en el setanta-vuitè Aplec de Sant Ramon. Un tradicional esdeveniment sociocultural on no va faltar la remullada amb el Mamut de Viladecans, música amb els grallers de Sant Boi de Llobregat i la Cobla de Sabadell, castells amb els castellers de Viladecans, esport amb el Club Atletisme Sant Boi i una trobada d'amics de les aus rapinyaires.

A més es va celebrar la tradicional la missa per Sant Ramon Nonat a càrrec del mossèn de Sant Boi i presidida per Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i Isidre Sierra, l'alcalde de Sant Climent de Llobregat. Posteriorment es va fer el pregó de l'Aplec a càrrec de Jordi Vilà, comissió Tricentenari, i els parlaments dels alcaldes.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Climent

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix