Sant Esteve compta amb una nova plataforma que promou projectes socials

Imprimeix

Un banc d’intercanvi d’aparells ortopèdics, reforç escolar a l’estiu, i un servei de Telefarmàcia per a persones amb dificultats de mobilitat, són algunes de les iniciatives que posen en marxa.

Es va presentar al Celler de l’Ajuntament de Sant esteve Sesrovires una nova entitat sense ànim de lucre que sota el nom de Tot Suma vol fer xarxa a través de petites iniciatives d’ajuda al veïnatge. El seu objectiu és impulsar projectes i iniciatives de caràcter social des de la comunitat i per a la comunitat. Tot Suma és una plataforma ciutadana que compta amb el suport de les regidories de Benestar Social i de Joventut i Ocupació de l’Ajuntament. És doncs, un projecte de col·laboració entre l’administració pública i la iniciativa ciutadana. Està oberta a la incorporació de persones que estiguin involucrades en projectes socials i a tots aquells veïns i veïnes, associacions, empreses i institucions, que vulguin aportar quelcom en benefici dels altres.

Inicialment, ha posat en marxa dos microprojectes: un banc d’intercanvi d’aparells ortopèdics, reforç escolar durant l’estiu. Al setembre està previst que iniciin el servei de Telefarmàcia. Aquest servei el prestaran un grup de voluntaris a aquelles persones detectades per Benestar Social i que, ja sigui per edat o per dificultats de mobilitat, necessiten una medicació de farmàcia.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve