Imputen els dos agents locals de Sant Esteve per homicidi imprudent

Imprimeix

Ho confirma l’ajuntament sesrovirenc i demana que es deixi treballar la justícia i no s’emetin judicis paral·lels fins que acabi la instrucció.

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha confirmat mitjançant un comunicat que el Jutjat número 3 d’Instrucció de Martorell ha imputat els dos agents per homicidi imprudent, en relació al succés ocorregut el passat 16 de juny al polígon industrial Ca n’Estella de la localitat baixllobregatina.

Els fets van ocórrer al carrer Edison del polígon industrial sesrovirenc, quan una patrulla de dos agents de la Policia Local es van personar arran d’una trucada requerint el seu servei per la presència d’una persona que presentava una actitud agressiva en una empresa de la zona. En el moment de la fugida de l’individu, aquest va caure i va ser immobilitzat pels agents. En el decurs d’aquesta immobilització l’home va patir una crisi i, malgrat els intents de reanimació per part dels agents i del SEM, finalment va morir. L’Ajuntament va obrir un expedient informatiu per aquest succés, que en aquests moments resta suspès a l’espera del resultat del judici.

Així mateix, el consistori municipal demana que es deixi treballar la justícia i no s’emetin judicis paral·lels fins que acabi la instrucció i s’esclareixin les circumstàncies de la mort.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires