La Creu Roja Baix Llobregat Centre torna a celebrar el Refresc Solidari

Imprimeix

Es farà aquest dimecres 15 de juliol a la Plaça del Mercat de Molins de Rei amb l’objectiu d’ajudar a les famílies més necessitades.  

Creu Roja Baix Llobregat Centre té tot a punt per a celebrar el Refresc Solidari, que com l’any passat espera ser tot un èxit en la recollida d’aliments i en la sensibilització de la població en general i molt especialment en la dels més petits. Es farà aquest dimecres 15 de juliol a la Plaça del Mercat de Molins de Rei des de les deu del matí fins a les 20 hores, on es recolliran aliments a canvi d’un refresc.

A més, hi haurà activitats paral·leles, ja que col·laboren els Castellers i Diables del municipi, així com pallassos. També hi haurà música, un inflable i moltes més iniciatives perquè els infants i els seus familiars puguin participar i, alhora, aportin la seva ajuda a les famílies més necessitades.

“Les necessitats de moltes famílies en aquests moments ens obliga a estar al costat d’elles per donar-li tot el nostre suport i ajuda, és per això que us demanem la vostra col·laboració”, segons explica Carles Solé, Tècnic Comarcal de Comunicació, Serveis Preventius, Formació i Voluntariat de la Creu Roja.

Redacció / Foto: Creu Roja Baix Llobregat Centre