Col·laboració entre Sant Boi i Barakaldo per a la integració laboral dels discapacitats

Imprimeix

Els centres especials de treball Igualssom i Taller Usoa, i l'empresa Leroy Merlin signaran un acord després de l’estiu.

Una delegació baixllobregatina d'Igualssom va visitar la ciutat biscaïna de Barakaldo per iniciar relacions comercials amb Tallor Usoa. Totes dues empreses comparteixen el mateix objectiu i que no és altre que treballar per la integració laboral de persones amb discapacitat psíquica i intel·lectual i el fet inusual de ser centres especials de treball de titularitat municipal. Igualssom ha ofert a l’entitat la col·laboració per estendre a la ciutat basca l'experiència de treball que du a terme amb la multinacional Leroy Merlin, que ha integrat aquest col·lectiu de persones en l'activitat de les seves delegacions de Sant Boi (9 persones) i Tarragona (3 persones).

Igualssom, Taller Usoa i Leroy Merlin signaran, després de l’estiu, un acord de col·laboració per al centre que la multinacional francesa té a Barakaldo. Aprofitant la seva experiència, el centre especial de treball de Sant Boi de Llobregat s'encarregarà de la formació dels treballadors i de donar suport a la posada en marxa de l'activitat. Igualssom espera estendre aquesta fórmula a altres ciutats de l'Estat espanyol.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi