Els joves de Sant Feliu tindran un nou Casal

Imprimeix

El consistori va fer públic l'avantprojecte de l’equipament que serà sotmès a una remodelació a partir de 2015. 

En un acte celebrat al Casal de Joves, la regidora de Joventut, Lídia Muñoz, i l'arquitecte municipal, Isidre Viñas, van donar a conèixer l'avantprojecte d'obres d’aquest equipament. També es van presentar els resultats del procés participatiu dut a terme en el darrer trimestre de 2013 per conèixer les idees dels joves –més de 400- sobre com hauria de ser el futur Casal de Joves.

Les novetats

El Casal de Joves s'ampliarà i es remodelarà amb l'objectiu d'incorporar nous espais que permetin millorar i augmentar la seva activitat actual. Entre les principals novetats del futur equipament destaca una gran sala de concerts, que es construirà sobre l’actual plaça del davant del Casal i tindrà doble alçada i un escenari. A més hi haurà un augment del nombre de bucs d'assaig per a grups de música, la creació d'un estudi de gravació i una cafeteria. La sala podrà acollir fins a 350 persones.

El nou Casal també disposarà de dues sales polivalents de 70 m2 cadascuna, així com d'un espai independent per a l'estudi amb llum natural i un espai tocant la terrassa de la primera planta que s'utilitzarà com a aula d'art o per a fer tallers. Un altre dels canvis més significatius de l'equipament és la modificació de la porta d'entrada que se situarà davant l'espai de La Nau, Cultura i Tradicions.

Hi ha la previsió que el pròxim octubre l’Ajuntament aprovarà el projecte definitiu, i un cop feta la licitació i l'adjudicació del projecte, les obres podrien iniciar-se durant la segona meitat del 2015.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu