La fira TACCtil aplega una trentena de joves creadors espluguencs

Imprimeix

Se celebra avui, a partir de les 18 hores, i es realitzarà als jardins del Casal Robert Brillas.

Esplugues de Llobregat acollirà avui la segona edició de la fira de moda, disseny i artesania TACCtil a Esplugues, organitzada per Taller d'Art, Cultura i Creació i l'Ajuntament. L’escenari de totes les activitats que s’organitzin serà als jardins del Casal Robert Brillas, de 18 a les 23.30 hores. En l’edició d’enguany es donaran cita una trentena de joves creadors de diferents productes artístics (mobles vintage, llibres autoeditats, il·lustracions i pintures, cuina creativa i roba i complements, entre d'altres).

Una oportunitat

L’Ajuntament i el Taller d’Art, Cultura i Creació volen donar als joves artistes i artesans locals una oportunitat i un espai per mostrar el seu treball a la ciutadania i proporcionar als participants un espai en el qual donar a conèixer i comercialitzar la seva producció, a més de facilitar-los la creació d' xarxes col·laboratives.

D’altra banda, a la fira també se celebraran altres activitats paral·leles: les actuacions musicals de Sonia Benages, l'espectacle del mag Moevius i la batukada Ratatá. A més, a la carpa instal·lada per a l'ocasió, es projectarà el curtmetratje Freak Love i, paral·lelament, a partir de les 21.30 hores, tindrà lloc la cinquena edició de la Nit Oriental, en què les alumnes dels tallers d'Esplujove oferiran una mostra de danses del ventre, hindús i bollywood. Aquesta iniciativa també tindrà un caire solidari, ja que l'entrada es pagarà portant queviures no peribles destinats al banc d'aliments d'Esplugues.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Esplugues