Begues organitza el primer ‘Networking’ popular aquest dijous

Imprimeix

És una iniciativa pionera a Catalunya, gratuïta i està oberta a tothom.

La regidoria d’Ocupació de l'Ajuntament de Begues, mitjançant el Servei d’Ocupació Local i amb la col·laboració del portal trobarefeina.com, organitza el primer ‘networking’ popular de Begues. Es farà a les 18 h al passeig de l’Església aquest dijous 3 de juliol. Una iniciativa pionera a Catalunya que té com a objectiu fomentar el diàleg social entre la ciutadania de Begues per crear sinergies per a l’emprenedoria empresarial.

Es vol potenciar l’intercanvi d’idees i experiències que ajudin les petites i mitjanes empreses a redreçar l’esperit emprenedor i, alhora, engrescar les persones que busquen feina. És gratuït i està obert a tothom. Després de la sessió, es farà un berenar popular i el Grup Sardanista de Begues farà una actuació.

Amb aquest taller d’intercanvi d’idees i experiències es tanca la programació de càpsules de formació laboral que s’han fet des del maig amb l’objectiu de fomentar l’ocupabilitat de les persones que actualment es troben a l’atur i d’ajudar a dirigir el camí laboral d’aquelles que volen canviar de feina o muntar noves empreses.

Redacció / Foto: AMB