Josep Lluís Escriu, membre de la delegació de l’FEDASIB

El collbatonenc va poder exposar en el Congrés de Diputat la tasca que realitza i les finalitats que persegueixen les acollides.

El representant de l’Associació de Collbató per la Solidaritat, Josep Lluís Escriu, va formar part el de la delegació de la Federación Nacional de Acción Social con la Infancia Bielorrusa (FEDASIB) durant la trobada mantinguda al Congrés dels Diputats a Madrid.

Allà, la federació va poder exposar al vicepresident del congrés, Javier Barrero López, i a la Comissió de Cooperació Internacional de la cambra la tasca que realitza i les finalitats que persegueixen les acollides. A la trobada els representants de la FEDASIB van acompanyar-se d’un representant de l’entitat alemanya IBB que coordina la European Chernobyl Network i dels tres conferenciants que al llarg dels passats dies han dut a terme diferents xerrades per l’Estat Espanyol. Entre ells es trobava el director adjunt de l’Institut Belrad, Vladimir Babenko, qui va oferir una conferència al Casinet el passat 7 de juny.

Redacció / Foto: Associació de Collbató per la Solidaritat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix