Les comunicacions amb autobús milloren a Molins de Rei

Els usuaris tindran més facilitats per viatjar a l’hospital comarcal Moisès Broggi i tindran més serveis amb Corbera els caps de setmana.

A partir del dimarts 10 de juny els molinencs i molinenques que vulguin anar a l’hospital comarcal Moisès Broggi de Sant Joan Despí ho tindran molt més fàcil. Les dues empreses que donen servei han acordat unificar parades i horaris, de manera que els usuaris podran agafar indistintament les línies 566 (operada per Autocorb) o 567 (operada per Soler i Sauret).

Simultàniament també entra en funcionament el nou servei de Bus Expres entre Corbera i Barcelona. L’objectiu és reforçar el servei directe que es dóna entre Corbera-La Palma– Barcelona, augmentant el nombre d’expedicions en determinades hores del dia degut a que fins ara hi havia molts usuaris que no podien seure. Aquesta remodelació del servei de la companyia Autocorb influeix també en els serveis de Corbera-Molins de Rei-Barcelona, de tal manera que de dilluns a divendres es perdran algunes expedicions, se’n guanyaran pels caps de setmana: els dissabtes 6 expedicions més per sentit i els diumenges s’incrementen en tres expedicions per sentit.

Aquestes modificacions suposaran també una reducció significativa en la freqüència de pas dels autobusos pel passeig Pi i Margall. Només circularan per aquest punt els autobusos que facin el recorregut Corbera-Molins de Rei-Corbera, ja que els que van a l’hospital Moisès Broggi passen a circular per l’antiga nacional. D’aquesta manera el nombre d’autobusos que utilitzaran la parada de Pi i Margall amb l’avinguda de Barcelona seran molts menys i només sis expedicions utilitzaran aquesta parada. Això permetrà disminuir el soroll i millorar la fluïdesa del trànsit en aquest punt.

Nova plataforma

D’altra banda, l’Ajuntament ha instal·lat una plataforma de formigó a la parada d’autobusos interurbans i de l’autobús urbà que hi ha a l’alçada del número 187 de l’avinguda Barcelona per millorar l’accessibilitat dels usuaris. La plataforma, que havia estat demanada pels mateixos usuaris, té pintat tot el seu perímetre amb franges de color groc i material reflectant de tal manera que també és visible a la nit. Es dóna la circumstància que durant el darrer trimestre aquesta parada ha experimentat un notable increment d’usuaris a causa del fet que ara tots els autobusos interurbans fan parada en aquest punt.

L’Ajuntament de Molins de Rei va fer la petició a la Generalitat de Catalunya, que és la titular dels serveis interurbans, per tal que els autobusos que venien des de Barcelona per l’autopista accedissin a l’avinguda Barcelona pel carrer Llobregat en lloc del carrer Primer de Maig. Un cop atesa la petició s’ha aconseguit que la població del barri de Riera Bonet i de part de l’avinguda Barcelona tinguin una millor accessibilitat al transport públic incrementat la cobertura del transport interurbà en la zona urbana del municipi.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix