Nova oficina de Creu Roja a Sant Vicenç Dels Horts

El local és un Punt de Suport a les Famílies en el municipi baixllobregatí.

Creu Roja del Baix Llobregat Centre ja compta amb una nova oficina a Sant Vicenç dels Horts. D’aquesta manera, l’entitat apropa molt més els seus serveis als vicentins, que fins ara s’havien d’adreçar a la seu de la Creu Roja a Molins de Rei.

Durant l’acte d’inauguració, el regidor de Serveis Socials, Miquel Font, va convidar Creu Roja a “gestionar el voluntariat social” que actuarà a Sant Vicenç dels Horts en diferents campanyes, però sobretot de cara a la futura botiga solidària que es preveu obrir al municipi, una tasca en la que també hi és previst que col·labori Càritas. D’altra banda, la nova oficina de Creu Roja a Sant Vicenç dels Horts és un Punt de Suport a les Famílies. Això implica prestar “un ajut integral i transversal a les persones que tenen una necessitat”, va dir Josep Maria Salas, president de Creu Roja Baix Llobregat Centre. “No és només donar aliments, sinó fer un acompanyament”, de manera que es pugui “limitar al màxim el temps que aquestes persones necessitin un ajut”, va afegir. Salas també creu que la nova oficina servirà per ampliar el nombre de voluntaris a Sant Vicenç dels Horts. “Si hi ha voluntat d’ajut a les persones, que vinguin a Creu Roja perquè segur que hi ha algun lloc on es poden ubicar.”

L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde, Oriol Junqueras; regidors de l’equip de govern; el president provincial de Barcelona de Creu Roja, Josep Quitet; el president de Creu Roja Baix Llobregat Centre, Josep Maria Salas, i el coordinador de l’oficina, Alfred Solsona, a m.s de voluntaris i treballadors de l’entitat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix