Gran suport popular a la campanya solidària “Ni un Plat Buit”

La jornada, organitzada per la Creu Roja Baix Llobregat Centre a Molins de Rei, va recollir més de 1.600 kg d’aliments de primera necessitat.

El passat dissabte 24 de maig es va celebrar la cinquena edició de la campanya “Ni un Plat Buit”, una activitat organitzada per l’Ajuntament de Molins, Creu Roja Baix Llobregat Centre, Càritas i els esplais de la vila.L’objectiu va ser el recapte d’aliments de primera necessitat per a aquelles famílies en situació de vulnerabilitat i al mateix temps sensibilitzar a tota la població sobre l’actual situació social.

Durant l’edició d’enguany van participar quinze voluntaris de l’oficina del Baix Llobregat Centre, voluntaris de Càritas i els infants dels diferents esplais.La recollida es va a dur a terme pels diferents barris del municipi entre les 16h i les 19h de la tarda. Durant tres hores voluntaris i infants van recollir conjuntament aliments pels domicilis i pels diferents punts de recollida establerts.

“Va ser una gran jornada solidària on es van recollir 1.634 kg d’aliments de primera necessitat que aniran a parar a Càritas i Creu Roja.Durant el mes de juny, es farà lliurament dels aliments a totes les famílies derivades des de serveis socials”, explica Carles Solé, Tècnic Comarcal de Comunicació, Serveis Preventius, Formació i Voluntariat de la Creu Roja Baix Llobregat Centre.

Redacció / Foto: Creu Roja Baix Llobregat Centre

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix