Dos restaurants del Baix homenatgen l’escriptor Vàzquez Montalbán

Imprimeix

Formen part del conjunt d’establiments de Catalunya Km0-Slow Food.

Els restaurants Casa Nostra, de Corbera de Llobregat, i el Diván de los Sentidos, de Cornellà de Llobregat, participaran en l’homenatge que un conjunt de restaurants de Catalunya Km0-Slow Food dediquen a l’escriptor Manuel Vàzquez Montalban.

Casa Nostra oferirà el farcellet de cap i pota amb tòfona i gambes, mentre el Divan de los Sentidos de Cornellà oferirà la paella valenciana de la qual parlava en Pepe Carvalho. Els dos plats s’elaboren a partir d’una de les receptes del llibre “Las recetas de Carvalho”, del qual un total de 32 restaurants de tot Catalunya Km0-Slow Food elaboren plats aquest mes i fins a principis del mes de juny en homenatge a l'escriptor i intel·lectual Manuel Vázquez Montalbán.

Cuiners i cuineres seran durant uns dies ambaixadors de “la pàtria sensorial de la infància”, tal i com deia Montalbán, defensor de molts dels valors que actualment identifiquen el moviment Slow Food. Amb el tarannà de Montalbán, els restaurants de la xarxa Km0-Slow Food cuinen des del passat 6 de maig un dels plats de “Las recetas de Carvalho”.

Redacció / Foto: Arxiu