Dos restaurants del Baix homenatgen l’escriptor Vàzquez Montalbán

Formen part del conjunt d’establiments de Catalunya Km0-Slow Food.

Els restaurants Casa Nostra, de Corbera de Llobregat, i el Diván de los Sentidos, de Cornellà de Llobregat, participaran en l’homenatge que un conjunt de restaurants de Catalunya Km0-Slow Food dediquen a l’escriptor Manuel Vàzquez Montalban.

Casa Nostra oferirà el farcellet de cap i pota amb tòfona i gambes, mentre el Divan de los Sentidos de Cornellà oferirà la paella valenciana de la qual parlava en Pepe Carvalho. Els dos plats s’elaboren a partir d’una de les receptes del llibre “Las recetas de Carvalho”, del qual un total de 32 restaurants de tot Catalunya Km0-Slow Food elaboren plats aquest mes i fins a principis del mes de juny en homenatge a l'escriptor i intel·lectual Manuel Vázquez Montalbán.

Cuiners i cuineres seran durant uns dies ambaixadors de “la pàtria sensorial de la infància”, tal i com deia Montalbán, defensor de molts dels valors que actualment identifiquen el moviment Slow Food. Amb el tarannà de Montalbán, els restaurants de la xarxa Km0-Slow Food cuinen des del passat 6 de maig un dels plats de “Las recetas de Carvalho”.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix