Pallejà acull la primera edició de la Mostra de Bioemprenedors

Imprimeix

Se celebrarà el 31 de maig i vol ser un punt de trobada per a totes aquelles persones que es dediquen a treballar els valors de respecte per l’ésser humà i el nostre entorn.

El pròxim 31 de maig, el Centre Cívic de Fontpineda de Pallejà acollirà la primera edició de la Mostra de Bioemprenedors. Es tracta d’una iniciativa que està orientada a esdevenir un punt de trobada per a totes aquelles persones que es dediquen de manera professional a treballar els valors de respecte per l’ésser humà i pel nostre entorn.

De les 11 i fins a les 19 hores està previst organitzar un ampli ventall d’activitats. Els assistents podran participar en tallers de musicoteràpia, salut i bellesa, ceràmica i reciclatge per a infants. També hi haurà xerrades sobre alimentació energètica i natural, la nano tecnologia de l’aigua o la comunicació no violenta. Està previst que s’hi instal·lin més de trenta-cinc parades de productes ecològics, consum responsable i artesania. Durant la jornada també es mostraran diferents tipus de teràpies alternatives com l’osteopatia, el massatge, Shiatsu el reiki o la reflexoteràpia, entre d’altres.

Segons Ariadna Manich, una de les organitzadores de la Mostra, “l’idea de fer la Mostra de Bioemprenedors va sorgir de l’esperit de poder donar a conèixer tots aquells professionals que fan possible aquesta visió de vida.”

Redacció / Foto: Arxiu