Sant Andreu de la Barca tindrà la seva primera Gigafoto

Imprimeix

S’emmarca dins de la Festa de la Primavera de la localitat baixllobregatina i es farà el pròxim 31 de maig.

Sant Andreu Televisió i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitzaran conjuntament, el pròxim dia 31 de maig i dins dels actes de la Festa de la Primavera, la campanya “Vols ser el protagonista de la Gigafoto més gran de Sant Andreu”.

Des de les 12 del migdia fins a les 6 de la tarda totes les persones que passin per l'estudi instal·lat en l'avinguda Constitució (enfront de l'esplanada del mercat setmanal) se li farà una foto d'estudi totalment gratis. Amb totes les fotos realitzades durant les sis hores que durarà la campanya es confeccionarà la major Gigafoto que mai s'hagi fet a Sant Andreu de la Barca. Tots els participants –no és necessari que resideixi en el municipi- que es fotografiïn entraran a formar part del sorteig d'una tablet digital Samsung TAB3 lite.

Una vegada publicada la Gigafoto, paral·lelament es publicaran totes les fotos individuals de forma pública en Internet perquè es puguin descarregar de forma gratuïta. La Gigafoto es publicarà en les webs de MediaSAB (www.santandreutv.com, www.sabmes.com, www.gigafoto.es) i de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca (www.sabarca.cat).


Redacció / Foto: Sant Andreu Televisió