La Generalitat explica el projecte de nou IES Lluís de Requesens a la direcció del centre

El projecte estarà acabat al mes d’agost i es preveuen iniciar les obres les a començaments de l’any que ve.

Els arquitectes responsables de dissenyar el nou institut Lluís de Requesens que s’ha de construir al barri del Canal han presentat el projecte a l’equip directiu del centre. L’objectiu de la reunió celebrada a l’Ajuntament i que comptava amb la presència de l’alcalde i el regidor d’Educació era exposar les característiques principals del projecte i aclarir dubtes a la comunitat educativa.  

En una sessió de caràcter tècnic celebrada a l’Ajuntament de Molins de Rei, els tècnics del bufet Batlle i Roig Arquitectes han desgranat les característiques principals de l’encàrrec que els ha fet la Generalitat de Catalunya: la construcció del nou institut Lluís de Requesens. Es tracta d’un nou equipament educatiu que s’edificarà en un solar de 8.000 m2 al barri del Canal i que acollirà quatre línies d’ESO.

Els redactors del projecte han explicat a la direcció del centre els criteris que han seguit per ubicar els diferents espais de l’equipament i les mesures que han previst per evitar la font de soroll que suposa l’autopista B-23. També han donat detalls sobre la distribució a cadascuna de les tres plantes així com els accessos que s’han previst.

Per la seva banda, els responsables del centre han agraït la informació i la magnitud del projecte i han demanat informació addicional relacionada amb els accessos, el gimnàs, la connectivitat i l’eficiència energètica. També s’han fet algunes consultes relacionades amb els materials que es preveuen emprar en alguns elements constructius.

Segons els responsables del departament d’Ensenyament assistents a la reunió el projecte estarà acabat al mes d’agost i es preveuen iniciar les obres les a començaments de l’any que ve. L’objectiu és que el curs 2016-2017 pugui arrencar a les noves instal·lacions.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix