Sant Feliu de Llobregat celebra el Dia Mundial d'Internet

Imprimeix

Ho fa avui amb una jornada de portes obertes al Punt TIC Falguera sota el títol “Què és el telecentre?”.

Dissabte 17 de maig es commemora en diferents països el Dia Mundial d'Internet, esdeveniment impulsat amb l'objectiu d'apropar la societat de la informació i les noves tecnologies a la ciutadania per millorar el seu nivell de vida. Sant Feliu de Llobregat s'adhereix a la iniciativa amb l'organització d'una jornada de portes obertes del Punt TIC Falguera que tindrà lloc avui divendres 16 de maig, d'11 a 13.30 h.

La sessió, que es presenta sota el títol "Què és el telecentre? Compartim l'experiència" inclourà una visita per les instal·lacions de l'espai, així com una xerrada-col·loqui entre persones que han estat usuàries del Telecentre i els nous usuaris on s'intercanviaran experiències. Una altra de les activitats previstes és la gravació del vídeo "El meu pas pel Punt TIC Falguera", on es recolliran les opinions i comentaris de les persones que han fet ús dels serveis del Telecentre. A més, es donarà a conèixer l'oferta formativa del Telecentre en els pròxims mesos. En aquest sentit, durant el mes de maig es faran formacions d'iniciació al PC per a persones desocupades, d'ús eficient de tablets (Android) i de creació web amb Google Sitse. A més, al juny, està previst un taller d'edició i creació de vídeos amb Windows Movie Maker. 

D'altra banda, la Biblioteca Montserrat Roig també s'uneix a la celebració del Dia Mundial d'Internet i el dissabte 17 de maig ofereix accés lliure i gratuït a Internet a través de Wi-Fi.

El Dia Mundial d'Internet és una efemèrida impulsada per l'Asociación de Usuarios de Internet i la Internet Society, que se celebra des del 2005.

Redacció / Foto: Arxiu