L'Aecc-Catalunya i Castelldefels lluitaran junts contra el cáncer

Imprimeix

Es comprometen a treballar conjuntament en un programa d'activitats, durant un període de tres anys.

L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i la directora gerent de l'Aecc-Catalunya contra el Càncer, Ángela Sánchez, signaran el conveni en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelldefels. Un conveni de col·laboració amb el que es comprometen a treballar conjuntament en un programa d'activitats, durant un període de tres anys, amb l'objectiu de lluitar plegats contra la malaltia i desenvolupar tasques de prevenció entre la població de la ciutat.

Els projectes marcats per aquest conveni es centraran en l'assessorament general sobre l'epidemiologia del càncer, consells sobre realització de documentació i fulletons relacionats amb la malaltia, una jornada anual sobre activitats preventives i la col·laboració en organització de xerrades a diferents associacions y entitats.

La signatura d'aquest nou conveni es fa un any després de la implantació, amb gran èxit, d'un servei gratuït de psicooncologia ofert per l'Aecc-Catalunya contra el Càncer al CAP de Can Bou de Castelldefels. Aquest servei es possible gràcies a un acord establert entre l'associació i Castelldefels Agents de Salut (CASAP) i permet que els psicooncòlegs de l'aecc atenguin cada setmana als pacients de la zona i als seus familiars.

Redacció / Foto: Arxiu