Sant Feliu debatrà sobre l’atur i la precarietat laboral entre els joves de la comarca

Imprimeix

Se celebrarà la vuitena edició de la Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat amb el títol “La reactivació de la joventut en l’àmbit de l’ocupació”.

La Sala Ibèria acollirà, demà 14 de maig, la VIII Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat. L’edició d’enguany, que se celebrarà a Sant Feliu de Llobregat, portarà com a títol “La reactivació de la joventut en l’àmbit de l’ocupació”. La Jornada estarà centrada en com a través de les administracions públiques, entitats, empreses i associacions es pot dur iniciatives i accions per canviar o revertir aquesta situació d’atur i precarietat que els joves pateixen. I ha de servir per posar sobre la taula eines i estratègies que permetin als i les joves de la comarca la seva inserció professional dins del mercat laboral.

La Jornada començarà amb la conferència “Els reptes de l’ocupació juvenil. El canvi del model productiu” a càrrec d’ Albert Claret, president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i vicepresident primer del Consell de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona i continuarà amb intercanvi d’experiències en l’àmbit de la reactivació de l’ocupació juvenil i de les polítiques de joventut.

L’acte s’iniciarà a les 9 del matí amb la presentació de la jornada per part de Jordi San José, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Mireia Solsona, diputada delegada d’Educació, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Reig, director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya i Joaquim Balsera, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Arxiu