Llum verda per redactar el projecte de desdoblament de la B-224

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires es reunirà amb Carreteres per determinar les mesures de seguretat que s’establiran, en espera del desdoblament.

La comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament va aprovar per unanimitat instar el Govern de la Generalitat a finalitzar durant l’any 2014 la redacció del projecte de desdoblament de la carretera B-224. La proposta de resolució va ser presentada pel grup parlamentari d’ICV-EUiA, amb l’esmena del PSC que demanava implementar, de manera immediata, mesures de seguretat provisionals fins a l’execució del projecte de desdoblament. Tot i que la petició inicial era realitzar l’ampliació el 2015, aquesta queda condicionada a les disponibilitats pressupostàries.

Des de l’Ajuntament, s’ha valorat positivament aquest compromís unànime i que es doni màxima celeritat a la redacció del projecte, com també s’espera de l’execució del desdoblament. En aquest sentit, el consistori ha reclamat en nombroses ocasions la necessitat i urgència de l’ampliació d’aquesta via. El consistori baixllobregatí sol·licitarà una reunió amb Carreteres per determinar quines són les mesures de seguretat que s’establiran, en espera del desdoblament.

Cal recordar que la B-224 registra un trànsit intens d’uns 20.000 vehicles diaris. Durant el 2012 es van registrar 20 accidents, xifra que el 2013 es va elevar fins als 35.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix