La sanitat pública, a debat a Sant Andreu de la Barca

Imprimeix

La segona edició del Forum Obert se celebrarà aquest dimecres 7 de maig en el Teatre Núria Espert.

Demà dimecres 7 de maig se celebrarà en el Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca la segona edició del Fòrum Obert de Sanitat Pública. Un espai de trobada i reflexió obert a professionals i als agents que intervenen en la sanitat pública. De fet, està prevista la presència d’importants personalitats de l’àmbit sanitari de Catalunya, des de metges a directors d’hospitals, sindicats, professionals sanitaris i responsables polítics.

Les ponències aniran a càrrec de Josep Maria Via, President del Consell Rector del Parc de Salut Mar de Barcelona, i d’Ildefonso Hernández, Professor i Catedràtic de Salut Pública i President de la Sociedad Española de Salud Pública y Administración Sanitaria. Enric Llorca farà de moderador i en el debat que es realitzarà després entre tots els assistents.

Cal recordar que en la primera edició del Fòrum, celebrada l’1 de març de 2013 i que portava com a títol “Temps de crisi, Temps de Reflexió en Sanitat”, van participar Marisol Rodríguez (Catedràtica d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona) i de Vicente Ortún (Degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra) -foto-.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca