Sant Esteve Sesrovires escull els Sesrovirencs de l’Any

Es va fer un reconeixement al treball del Pessebre Vivent, l’Associació Musical de Sant Esteve i a la trajectòria de Salvador Codina en el recull i conservació d’imatges del municipi.

El Casino va ser l’escenari, una vegada més, del lliurament dels premis Sesrovirencs de l’Any, que enguany arribaven a la catorzena edició. Uns guardons que volen premiar l’esforç individual i col·lectiu de persones i entitats del poble que contribueixen a revitalitzar la vida social sesrovirenca, augmenten la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i consoliden el teixit associatiu.

Els guardonats

En l’apartat de l’entitat, es va reconèixer a l’Associació Musical de Sant Esteve pel seu caràcter innovador en el camp de la formació i la difusió musical al municipi que ha permès donar continuïtat a l’Aula Municipal de Música. En la categoria de l’activitat, el guardó va ser per al Pessebre Vivent per la seva aportació a la cultura popular local, l’esforç i la participació de moltes persones en l’organització. Finalment, el premi Sesrovirenc de l’Any a la Persona va recaure en Salvador Codina Fosalva, en reconeixement a la seva tasca en el recull i conservació d’imatges i documents que deixen un important testimoni de la vida local sesrovirenca del segle XX, així com la seva voluntat de difusió.

Tots els premiats van rebre una peça escultòrica realitzada per l’artista local Gonro. Com ja és habitual, l’acte va comptar amb la col·laboració d’alumnes i professors de l’Aula de Música que, en aquesta ocasió, van ser els membres de la Pitus&Drums, la banda musical de Sant Esteve. En el decurs de l’acte també es van commemorar els 25 anys d’història de la Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix