×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 624

Castelldefels, subseu del 3r Congrés de les Dones del Baix Llobregat

Imprimeix

El proper 28 i 29 de maig se celebrarà a Viladecans el 3r Congrés de les Dones del Baix Llobregat. El moviment de dones ha tingut un fort pes a la comarca des dels anys setanta fins l'actualitat, prova d'això és el gran número d'associacions de dones, l'existència de regidories específiques per promoure la igualtat de gènere, així com la creació de consells participatius de dones com ara el Consell de les Dones del Baix Llobregat i múltiples organismes que lluiten per l'eradicació de les desigualtats de gènere com la Federació de Dones per la Igualtat del Baix Llobregat.

A través de les xarxes locals de dones, organitzacions compromeses amb l'eradicació de les desigualtats de gènere i de les àrees d'igualtat dels ajuntaments de la comarca s'estan organitzant múltiples activitats participatives on es podran fer visibles les principals demandes i reflexions de les dones de la comarca.

Els espais de participació més rellevants en aquest procés pre-congressual estaran ubicats en els municipis que són subseus del 3r Congrés, entre els quals es troba Castelldefels. Durant aquests mesos les subseus realitzaran una sèrie de jornades, debats, taules rodones i tallers on les dones de la comarca podran dir la seva, manifestar les seves inquietuds, demandes i principals reflexions per tal d'aconseguir la igualtat real entre dones i homes.

En aquest marc, Castelldefels se centrarà especialment en les noves masculinitats, en una jornada dedicada a l'eix dels nous valors i els nous rols masculins i que tindrà lloc els propers 7 i 8 de maig. El principal objectiu d'aquesta activitat és aprofundir en les propostes i línies d'actuació sorgides en les Jornades d'Homes per la Igualtat realitzades a Castelldefels el passat mes de desembre. L'acte es desenvoluparà a l'Escola Politècnica Superior de Castelldefels (EPSC), ubicada al campus de la UPC.

Aj. Castelldefels