La platja de Castelldefels tindrà noves Torres Avançades de Vigilància

Imprimeix

El pròxim dissabte 26 d'abril es farà l’acte de presentació a la plaça de les Palmeres.

La temporada de platges 2014 s'iniciarà el pròxim 7 de juny, moment en el qual ja estaran instal·lades les Torres Avançades de Vigilància (TAV) en tres punts de la platja de la nostra ciutat: en el carrer República Argentina, l’Avinguda dels Banys i carrer 16, on romandran fins a finals de setembre quan finalitzi la temporada.

La Torre Avançada de Vigilància (TAV) és un nou punt de vigilància i socors completament autònom i connectat en tot moment amb la Policia Local de Castelldefels a través del 092. Es tracta d'un punt d'assistència que permet informar i assistir als usuaris de la platja, així com vetllar per la seguretat dels banyistes Seguretat, Tecnologia i innovació. La TAV disposa d'un sistema d'intercomunicació, un intèrfon SOS, connectat amb la Policia Local que fora de l'horari del servei de socorrisme permet als banyistes contactar amb els serveis de seguretat. També disposa de megafonia sense fils, el sistema AirVoice és un conjunt d'altaveus de difusió que permet la reproducció de missatges de veu i missatges pregravats en diferents idiomes. També les TAV són un punt WIFI a la platja, ja que ofereixen connexió a internet cobrint una àmplia zona de la platja.

A l'acte assistiran l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el regidor de Governació i Via Pública, David Solé; el regidor de Salut, Consum i Serveis Socials, Javier Hiniesto; el gerent de Proactiva (empresa encarregada de la prevenció i la seguretat a les platges de Castelldefels), Oscar Camps; el gerent de ADTL, Domingo Ruiz; així com tècnics municipals i diferents representants veïnals.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels