Les Caramelles ompliran els carrers de Castellví de Rosanes

La comitiva caramellaire, integrada per una trentena de persones, sortirà a les 11.00 del matí de davant de l’església.
Un any més, el so de les Caramelles omplirà una Pasqua més els carrers de Castellví de Rosanes. Els Petits Caramellaires del municipi baixllobregatí mantenen viva aquesta tradició, que sortirà al carrer a partir de les 11 del matí de diumenge. Fins al migdia, els nens i nenes recorreran diversos punts del nucli urbà amb les seves cançons.

Després d’unes quantes setmanes d’assajos per repassar les cançons d’altres anys i aprendre les noves, tot està preparat per a la cantada del dia de Pasqua. La comitiva caramellaire, integrada per una trentena de persones, sortirà a les 11.00 del matí de davant de l’església.

La primera parada serà a la masia de Can Duran; la segona, a la plaça de Catalunya, i la tercera, a la confluència dels carrers de Montjuïc i de Sant Isidre. A les 12.30 faran parada a l’església de Sant Miquel, i posteriorment el recorregut continuarà per la plaça d’Europa, la plaça del poble (davant de l’Ajuntament) i el carrer del Serral, amb cantada final al barri del Taió.

La colla de Petits Caramellaires de Castellví de Rosanes té prevista també la seva participació, l’1 de maig, a la tradicional trobada de petits caramellaires del Baix Llobregat, que arriba enguany a la 44a edició i que tindrà lloc als Hostalets de Pierola.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix