L’Auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir els Premis Ciutat del Prat

Imprimeix
L'historiador Josep Ferret, la investigadora científica Carlota Dobaño, el sommelier Joffre Tarrida i el Club de Bàsquet Prat són les persones i l'entitat guardonades a la sisena edició.
La sisena edició dels Premis Ciutat del Prat es van celebrar divendres passat a l'Auditori del Cèntric Espai Cultural. Els guardons els van lliurar l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i els portaveus dels diferents grups polítics amb representació municipal. La gala va comptar amb l'actuació del músic pratenc Joan Chamorro. Aquests premis volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats.

Els quatre premis d'enguany han estat per a tres persones i una entitat del Prat:

  • Josep Ferret Pujol, per la seva trajectòria com a historiador local i la seva contribució al coneixement i defensa dels aqüífers del delta del Llobregat.
  • Carlota Dobaño Lázaro, per la seva contribució a fomentar la defensa de la solidaritat i els drets humans des de la investigació científica contra la malària.
  • Joffre Tarrida Solé, en reconeixement als seus mèrits professionals com a sommelier i a la seva tasca pel manteniment de la tradició.
  • Club de Bàsquet Prat, per la seva dilatada trajectòria en l'àmbit de la competició i de la promoció del bàsquet de base, i per la seva contribució a la transmissió dels valors esportius i de convivència a la nostra ciutat.
Redacció / Foto: Ajuntament del Prat de Llobregat