Copia de L’Ajuntament de Castellví controlarà la proliferació de gats en el nucli urbà

Les persones que tinguin felins domèstics s’hauran d’inscriure en el cens d’animals del consistori municipal.
La regidoria de Serveis Municipals engerarà, aquesta primavera, una campanya d’actuació sobre els gats de carrer del nucli urbà amb l’objectiu de controlar-ne la proliferació. Els serveis tècnics municipals, amb l’ajut d’un especialista, han analitzat i inspeccionat la situació dels felins de carrer en aquesta zona i han determinat que cal dur a terme una actuació per tal d’evitar el descontrol d’aquests animals i, de retruc, les eventuals molèsties i brutícia que aquest fet pot causar.

A través d’una empresa especialitzada, es preveu la captura amb unes gàbies especials de deu gats de carrer, sobretot a l’entorn de la plaça del Roure -foto- i del carrer de Sant Antoni. Els animals, posteriorment, es traslladaran a un centre on se’ls farà les proves de la leucèmia felina i de la sida. En cas que les proves siguin negatives i que els animals estiguin sans, se’ls esterilitzarà i se’ls retornarà a la colònia.

L’Ajuntament de Castellví ja ha dut a terme, en anys anteriors, actuacions d’aquesta naturalesa, que donen addicionalment resposta a les inquietuds expressades pel veïnat en relació a la presència, en determinats espais, de diversos gats de carrer. La plaça del Roure, una de les àrees on s’actuarà, és un espai amb jocs infantils molt utilitzat per les famílies durant les tardes i caps de setmana.

En el cens
Des de la regidoria de Serveis Municipals es recorda als propietaris i propietàries de gats que, en el moment que es fan càrrec de l’animal, són responsables d’inscriure’l al cens municipal, a més de posar-li el xip identificatiu.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix