Molins de Rei compta amb quatre rutes per fer salut

Són circuits aptes per a tothom però amb diferents nivells de dificultat.

L’any 2013 l’Ajuntament de Molins de Rei es va adherir al programa “Rutes Saludables” impulsat per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Des de llavors s’han dissenyat, senyalitzat i condicionat quatre rutes que recorren el municipi amb longituds que van entre els 2.700 i els 6.000 metres.

Per promocionar les rutes i els hàbits de vida saludables l’Ajuntament ha organitzat tot un programa de caminades per cada dimecres a la tarda fins a finals de juny. Els participants podran realitzar els recorreguts acompanyats d’un monitor especialitzat de forma gratuïta. Totes les rutes sortiran a les 18h (abril i maig) i a les 19h (juny) de la Plaça de Catalunya. Es pot consultar el programa i la longitud de la ruta de cada setmana en el següent enllaç: http://www.molinsderei.cat/actualitat/agenda/agenda-rutes-saludables-de-molins-de-rei.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, considera que l’objectiu de crear aquestes rutes és “combatre el sedentarisme que s’està imposant en el nostre estil de vida amb activitat divertides i per tothom” i ha subratllat la importància de comptar amb una població de “gent activa i gent sana, perquè un bon estat físic es tradueix en un bon estat intel·lectual.”

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, aquest passat diumenge al matí unes setanta persones van realitzar la ruta número 3, que recorre el centre del municipi i tota la llera del riu Llobregat.
  
Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix