El mercat municipal de Pallejà comença a agafar forma

La primera fase podria estar enllestida a finals de l’estiu.

El bon ritme dels treballs que a l’actualitat es duen a terme fa preveure que aquest mes de setembre estigui completada la part de l’obra que afecta als paradistes. La segona fase, dedicada a la construcció del supermercat de la cadena Mercadona que s’instal·larà a l’equipament municipal, es perllongarà fins al 2015 segons les previsions i podria trobar-se enllestida d’aquí a 12 mesos aproximadament.

A l’actualitat els treballs es troben centrats en el formigonat del forjat de la planta baixa el que ja permet començar a intuir la nova superfície del mercat. Prèviament ha estat necessari dur a terme diferents obres d’adequació necessàries per realitzar les dues fases previstes al projecte sense que sigui necessari traslladar els paradistes. Aquests continuen amb la seva activitat habitual al mercat gràcies al trasllat de totes les instal·lacions —incloses les cambres frigorífiques—, i el tall de l’edifici i apuntalament per tal d’executar l’enderroc de part de l’antic mercat sense afectar la zona de parades.

Amb el mateix objectiu de mantenir l’activitat comercial i donada la inhabilitació del que havia estat l’aparcament de l’equipament municipal, des de l’Ajuntament s’ha senyalitzat zona blava gratuïta als voltants del mercat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix